Rólunk

Mészáros Anita vagyok, a Stop Koronavírus létrehozója. Az oldal létrehozásakor barátommal Sásdi Zsolt informatikussal a célunk az volt, hogy tudásunkat összeadva, a mostani nehéz időszakban segítsük kapcsolataink révén a hozzáférést korrekt áron a  jó minőségű higiéniai termékekhez, úgy mint maszkok,  kézfertőtlenítők, antibakteriális kendők.

Úgy gondoljuk, hogy a higiéniai termékek kapcsán kialakult hiányhelyzetben épp ideje egy olyan webáruház létrehozásának, ahol megbízható higiéniai termékeket tudunk KORREKT árakon az ügyfeleinknek felkínálni, és nem kihasználva ezt az egyébként is nehéz helyzetet. Szeretnénk segíteni a koronavírus elleni küzdelemben, úgy, hogy legyen egy megbízható és főleg megfizethető árakon elérhető webáruház, ahol  a koronavírus elleni védekezéshez szükséges vagy ajánlott termékeket a vásárlóink könnyen beszerezhetik. Termékeinket folyamatosan bővítjük és igyekszünk az árakat alacsonyan tartani.

A Wow Innovation KFT. partnereként magánszemélyeket szolgálunk ki. A nagykereskedelmi részleget a WOW Innovation Kft. intézi, a szükséges információk a Nagykereskedelem menüpontra kattintva érhetőek el.

Az általunk forgalmazott higiéniai termékek megbízhatóságát és hatását TÜV tanúsítványok igazolják.

Legyen partnerünk ebben!

Mészáros Anita és Sásdi Zsolt

Üzemletető: Mészáros Anita, e.v.

Székhely: 1139 Budapest, Petneházy utca 54-56
Levelezési cím: 1139 Budapest, Petneházy utca 54-56

Adószám:
68043236-1-41
Bankszámlaszám:
10701252-67680214-51100005
Telefon:
06304700527

Tárhely szolgáltató

Webonic Kft.
8000 Székesfehérvár
Budai út 9-11.
www.webonic.hu

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü