Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A termékek szállítási módja

Cégünk igyekszik a csomagolási és postaköltségeket a minimálisra csökkenteni, ezéert többféle népszerű szállítási módokkal állunk vásárlóink rendelkezésére:

  1.  GLS csomagküldő szolgálat:

A GLS vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON és MUNKAIDŐBEN kézbesíti.  Belföldi szolgáltatás esetében kézbesítés a felvételt követő munkanapon történik meg.

Sikeres másnapi kézbesítések aránya: 95%

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet

Szolgáltatásunkkal a küldeményeit Magyarországon a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8-17 óráig) kiszállítjuk.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Vásárlásösszege Szállítási költségelőre utalással Szállítási költségutánvéttel Szállítási költségBarion Bankártyás fizetésnél
18.000 Ft alatt 1560,-Ft 1990,-Ft 1560,-Ft
18.000 Ft -tól 0 Ft 0 Ft 0 Ft
  1.  FOXPOST szállítás:

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód, amely mostantól webáruházunkban is elérhető. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. Az automata helyszínének nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet.

A futárköltség a kiválasztott szállítási és fizetési módtól függően az alábbiak szerint alakul: (kizárólag Magyarországon belül megadott szállítási címek esetén érvényes).

Vásárlásösszege Csomagautomata előre utalással Csomagautomata utánvéttel Csomagautomata Barion Bankkártyás fizetésnél
18.000 Ft alatt 790,-Ft 990,-Ft 790,-Ft
18.000 Ft -tól 0 Ft 0 Ft 0 Ft

Személyes átvétel

Ha személyesen szeretnéd átvenni a terméket, lehetőséged van erre is. Előzetes egyeztetést követően a XIII. kerületben a Petneházy u. 54-56-ban vagy akár ennek vonzáskörzetében teheted meg. Ebben az esetben természetesen szállítási költség nem terhel.

Csomagolási költség

Termékeinket egy megfelelő méretű bélelt borítékba vagy papírdobozba csomagoljuk. Csomagolási költséget nem számolunk fel.

Szállítási határidők

A weboldalon szereplő termékek mellet látja a készletszintet. Készleten lévő termékek esetén a kiszállítás a rendelést követő első vagy második munkanap. Ha a kiszállítással vagy a készletszinttel mégis probléma merülne fel, úgy telefonon vagy email-ben felkeressük a vásárlót további egyeztetés céljából. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Fizetési módok: (A) utánvét (B) közvetlen átutalás (C) Bankkártyás fizetés

(A) Ha a csomaghoz utánvéttel kíván hozzájutni, akkor a teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot. Az utánvét összeget fizetheti készpénzben, vagy bankkártyával is a futárnál lévő terminál segítségével. Amennyiben FOXPOST Csomagautomata, akkor az automatánál bankkártyával tudod kifizetni a helyszinen.

(B) Abban az esetben, ha közvetlen átutalással fizet, a megrendelést követően elektronikus díjbekérő számlát küldünk Önnek email-ben, mely tartalmazza az átutaláshoz szükséges információkat. Fontos, hogy megfelelően adja meg e-mail címét! Az átutalás megérkezését követően, a megrendelt terméket átadjuk a futárszolgálatnak. A csomag átvételekor nem kell fizetni.

(C) Az online bankkártyás fizetések (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard) a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü