Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A termékek szállítási módja

Cégünk igyekszik a csomagolási és postaköltségeket a minimálisra csökkenteni, ezéert többféle népszerű szállítási módokkal állunk vásárlóink rendelkezésére:

  1.  GLS csomagküldő szolgálat:

A GLS vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON és MUNKAIDŐBEN kézbesíti.  Belföldi szolgáltatás esetében kézbesítés a felvételt követő munkanapon történik meg.

Sikeres másnapi kézbesítések aránya: 95%

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori és harmadszori kézbesítési kísérlet

Szolgáltatásunkkal a küldeményeit Magyarországon a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8-17 óráig) kiszállítjuk.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

VásárlásösszegeSzállítási költségelőre utalássalSzállítási költségutánvéttelSzállítási költségBarion Bankártyás fizetésnél
18.000 Ft alatt1560,-Ft1990,-Ft1560,-Ft
18.000 Ft -tól0 Ft0 Ft0 Ft
  1.  FOXPOST szállítás:

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód, amely mostantól webáruházunkban is elérhető. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. Az automata helyszínének nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet.

A futárköltség a kiválasztott szállítási és fizetési módtól függően az alábbiak szerint alakul: (kizárólag Magyarországon belül megadott szállítási címek esetén érvényes).

VásárlásösszegeCsomagautomata előre utalássalCsomagautomata utánvéttelCsomagautomata Barion Bankártyás fizetésnél
18.000 Ft alatt790,-Ft990,-Ft790,-Ft
18.000 Ft -tól0 Ft0 Ft0 Ft

Csomagolási költség

Termékeinket egy megfelelő méretű bélelt borítékba vagy papírdobozba csomagoljuk. Csomagolási költséget nem számolunk fel.

Szállítási határidők

A weboldalon szereplő termékek mellet látja a készletszintet. Készleten lévő termékek esetén a kiszállítás a rendelést követő első vagy második munkanap. Ha a kiszállítással vagy a készletszinttel mégis probléma merülne fel, úgy telefonon vagy email-ben felkeressük a vásárlót további egyeztetés céljából. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Fizetési módok: (A) utánvét (B) közvetlen átutalás (C) Bankkártyás fizetés

(A) Ha a csomaghoz utánvéttel kíván hozzájutni, akkor a teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot. Az utánvét összeget fizetheti készpénzben, vagy bankkártyával is a futárnál lévő terminál segítségével. Amennyiben FOXPOST Csomagautomata, akkor az automatánál bankkártyával tudod kifizetni a helyszinen.

(B) Abban az esetben, ha közvetlen átutalással fizet, a megrendelést követően elektronikus díjbekérő számlát küldünk Önnek email-ben, mely tartalmazza az átutaláshoz szükséges információkat. Fontos, hogy megfelelően adja meg e-mail címét! Az átutalás megérkezését követően, a megrendelt terméket átadjuk a futárszolgálatnak. A csomag átvételekor nem kell fizetni.

(C) Az online bankkártyás fizetések (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard) a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü